(ВІДЕО) На Волині прикордонники ліквідували канал незаконного переправлення осіб до Польщі

НАЗАД
25 квiтня 2024 11:00

Оперативники Волинського прикордонного загону у взаємодії з польськими колегами викрили протиправну діяльність з незаконного переправлення осіб через кордон.

Правоохоронці встановили, що троє мешканців Володимирського району організували закордонну «подорож» для шістьох громадян України. Правопорушників нещодавно затримали на польському березі річки Західний Буг та передали українській стороні. За незаконний перетин переправники брали з чоловіків від 3000 до 9000 доларів.

У фігурантів справи військовослужбовці головного оперативно-розшукового відділу прикордонного загону спільно зі співробітниками СБУ та слідчими поліції ГУНП у Волинській області, за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури, в рамках кримінального провадження за 332 КК України, провели санкціоновані обшуки.

 В результаті проведених заходів правоохоронці вилучили: гумовий човен, гідрокостюми, засоби зв’язку, грошові кошти, транспортний засіб, яким осіб доставляли до кордону, та інші предмети, що вказують на протиправну діяльність волинян.

Днями трьом фігурантам оголошено підозри та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Досудове розслідування триває.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси